Uppgifter: Chelsea leder i jakten på Wilfried Zaha

Uppgifter: Chelsea leder i jakten på Wilfried Zaha

Zaha till Chelsea?

Anfallaren som precis bytt agent sägs hoppas få till en flytt under januarifönstret. Nu sägs Chelsea vara det lag som ligger bäst till för ett köp av Wilfried Zaha.

Wilfried Zaha har under en längre tid sagts vara på väg att lämna Crystal Palace. Storklubbarna i Premier League drar i 27-åringen samtidigt som Zaha själv sägs vilja lämna Selhurst Park. Nu kommer uppgifter om att anfallaren kan lämna under januarifönstret. Detta enligt brittisk press.

Det är Daily Mirror som skriver om att Chelsea ska vara det lag som är närmst att få till en affär med ivorianen. Frank Lampard sägs vilja ha in en ersättare till Eden Hazard under vintern och nu har Zaha flugit upp som nummer ett över de spelare som kan ersätta belgaren.

En affär kommer att kosta The Blues närmre 80 miljoner pund för att kunna knyta till sig anfallaren vars kontrakt med Palace sträcker sig till och med sommaren 2023.

Precis bytt agent

I samma veva som de nya ryktena kring spelarens framtid sprids har Zaha även bytt agent. Anfallaren har därmed slopat Will Salthouse för att istället gå över till Pini Zahavi. Zahavi har bland annat varit med och tagit Neymar till PSG samt Antoine Griezmann till FC Barcelona.

SE ÄVEN: Uppgifter: Chelsea erbjuds att värva Isco

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply