Uppgifter: Chelsea förhandlar om Philippe Coutinho

Uppgifter- Chelsea förhandlar om Philippe Coutinho

Chelsea närmar sig Coutinho

Enligt spansk press ska Chelsea komma allt närmre en värvning av Philippe Coutinho. En affär sägs komma att bli av, på ett villkor.

Philippe Coutinho kommer allt närmre en återkomst till Premier League. Efter att ha lämnat Liverpool för spel i Barcelona och sedan blivit utlånad till Bayern Munchen kan brassen nu återvända till de brittiska öarna. Spansk press rapporterar nämligen att Coutinho ligger i förhandlingar om en flytt till England.

Det är Diario SPORT som avslöjar att Philippe Coutinho ska ligga i förhandlingar med Chelsea om en flytt till Stamford Bridge. Den engelska huvudstadsklubben ska vara de som ligger närmast en överenskommelse med spelaren. Barcelona har dock ett krav för att släppa sin storstjärna.

Enligt samma tidning är Barca väldigt villiga att göra sig av med spelaren men en försäljning på 80 miljoner pund ser inte ut att bli av i sommar. Istället sägs spanjorerna kräva att Chelsea betalar hela spelarens lön på 11,5 miljoner pund per säsong samtidigt som man inkluderar en obligatorisk köpoption på Coutinho. Skulle Chelsea gå med på ovanstående krav ska Barcelona vara beredda att sänka spelarens prislapp till 53 miljoner pund.

Barcelona betalade 142 miljoner pund när man köpte loss Coutinho från Liverpool i januari 2018. Hans kontrakt med klubben sträcker sig till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Uppgifter: Liverpool intresserade av Atlético-stjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply