United och Milan vill ha Cahill

United och Milan vill ha Cahill

Flera klubbar ute efter Chelsea-profilen

Han har varit en profil i Chelsea under det senaste decenniet och lite till. Men nu kan tiden i London-klubben vara över som spelare.

Det handlar dels om Manchester United som ska vara intresserade av spelaren. Det först och främst som en väldigt rutinerad rotationsspelare. Men även en ledarprofil som kan gå in och hjälpa laget i omklädningsrummet.

Samtidigt uppges det att Milan har visat intresse för spelaren. Något som då troligtvis istället skulle handla om att Cahill fick mer speltid. Mittbacken, vars kontrakt går ut till sommaren, kan därför komma att gå gratis i början av juni.

Men han kan stanna

TITTA HÄR: Lönerna i Manchester United

Gary Cahill har under de senaste säsongerna varit en av de viktigaste spelarna när det kommer till Chelsea. Mittbacken har varit mer startspelare under större delen av tiden på Stamford Bridge men efter att Sarri tagit över har Cahill fått sitta på bänken.

Nu säger spelaren att han med största sannolikhet kommer att lämna The Blues.

– Efter sex eller sju bra säsonger sitter jag i en svår situation. Ibland måste man ta svåra beslut, säger han enligt Mundo Deportivo.

Det är oklart var Cahill kommer att spela när vinterfönstret stänger. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till och nästa sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply