Trio ute efter Branislav Ivanovic

bet365

Regerande mästarna vill värva från Chelsea

Branislav Ivanovic har haft det tufft att slå sig in i startelvan under den gångna säsongen och nu kan han vara på väg bort. Enligt Sky Sports handlar det om tre olika klubbar från Premier League som är beredda på att köpa honom om tillfället ges.

Med Andrea Conte har mycket blivit bra i Chelsea igen. Laget vinner matcher vecka efter vecka och fortsätter formen såhär kommer laget från de sydvästra delarna av London att vinna ligan utan några som helst problem. Redan nu leder Contes mannar Premier League med 8 poäng, och de ser inte ut att sakta ner.

Dock har det inte inneburit att alla är nöjda. Ytterbacken Branislav Ivanovic har fått det tufft att platsa i startelevan det här året och nu kan serbens dagar i klubben vara räknade.

Utländskt intresse

Redan i höstas ryktades det om att storklubbar ute i Europa, som Juventus och Barcelona, var intresserade av att låna försvararen säsongen ut. Nu kan det dock bli ett permanent köp istället. Då drog sig Juve och Barca ur, men kvar blev tre Premier League-klubbar.

Enligt uppgifter från den engelska sportsajten Sky Sports är Crystal Palace, West Bromwich och de regerande mästarna Leicester ute efter att signera den serbiske landsmannen. Ivanovic har inte kommenterat uppgifterna men har tidigare sagt till engelsk media att han är ute efter att spela ordinarie a-lagsfotboll igen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply