Stefan de Vrij till Chelsea?

Stefan de Vrij till Chelsea?

Kan flytta till England

Stefan de Vrij kan vara på väg att lämna Lazio. Försvararen jagas av Chelsea, uppger Fotbolltransfers.

Stefan de Vrijs framtid i Lazio ser ut att vara osäker. Spelaren kan vara på väg att lämna Romklubben för att istället flytta till England, då holländaren jagas av Chelsea, enligt Fotbollstransfers.

Chelsea vill plocka in 24-åringen då man har haft problem med försvarsspelet under inledningen av säsongen. På grund av detta vill tränaren Antonio Conte ta in nya spelare i backlinjen, då han anser att flera av de nuvarande backarna inte gör ett tillräckligt bra jobb. En av dessa nya spelare ryktas vara mittbacken de Vrij.

Spelaren kom till Lazio under sommaren 2014, efter att ha imponerat i VM Brasilien, en turneringen där Holland lyckades nå en tredjeplats. När de Vrij flyttade till Lazio lämnade han samtidigt Feyenoord i hemlandet. Två år senare kan det vara dags för en ny klubbadress för mittbacken.

Flera nyförvärv?

Holländaren är inte den enda försvararen som har kopplats ihop med Chelsea under den senaste tiden. Tidigare idag uppgavs det att Antonio Conte vill värva Stephan Lichtsteiner från sin gamla klubb Juventus. Dessutom har det även sagts att Londonklubben närmar sig Leonardo Bonucci.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply