”Saftigt sexårskontrakt för Messi i Chelsea”

bet365

Källor nära Barcelona insisterar och säger att the Blues ska vara redo att betala argentinaren Lionel Messis utköpsklausul på 200 miljoner pund nästa sommar, om stjärnan vill lämna Katalonien. Det säger Daily Star på torsdagen. Dessutom kommer uppgifter om att Chelsea ska vara redo att möta spelarens egna krav, med ett rejält sexårskontrakt till förfogande.

Enligt Daily Star skulle spelarens krav göra att summan för övergången skulle landa på den dubbla kostnaden. En fråga gällande affären är givetvis att klubben måste hålla sig inom Financial Fair Play-ramarna, men trots det kan ägaren Roman Abramovich se det här som en möjlighet alldeles för stor för att inte utnyttja.

Rapporter i Spanien har hävdat att det pågår en dispyt i hierarkin i Barcelona, efter att sportdirektören Andoni Zubizarreta fått sparken och assistenten Carles Puyol lämnat sitt uppdrag, och där nu Lionel Messi och manager Luis Enrique ska vara i en hetsk situation. Messi ses dock som favorit till att vinna den matchen.

Även Paris Saint-Germain och Manchester City sägs hålla ett öga på situationen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply