bet365

Real Madrid jagar Harry Kane och John Stones

Real Madrid har ställt in siktet på två engelsmän

Enligt engelska uppgifter ska Real Madrid vilja värva in den engelska stjärnduon Harry Kane och John Stones till truppen. Båda övergångarna måste ske nu i januari med tanke på det värvningsförbud som väntar för Madridklubben efter det nuvarande övergångsfönstret. 

Får vi se ett vilt Real Madrid på transfermarknaden i januari? Ja, det är inte omöjligt efter att det igår blev klart att man tillsammans med lokalrivalen Atletico Madrid drabbats av ett värvningsförbud som sträcker sig fram till sommaren 2017. Nu uppger den engelska blaskan Daily Star att klubben vill knyta åt sig de engelska stjärnskotten Harry Kane och John Stones till klubben.

Följt dem under en längre tid

Enligt den engelska tabloiden har den spanska storklubben följt de engelska landslagsmännen under en längre tid. Redan förra säsongen gick det rykten om att klubben framförallt var intresserade av värva in just Harry Kane till truppen. Ett faktum som även skulle innebära att Gareth Bale skulle återförenas med sin gamla lagkompis i Tottenham. 

Flera klubbar med i jakten

Harry Kane har föga förvånande varit jagad av flertalet klubbar efter sin magiska fjolårssäsong som slutade med sammanlagt 31 gjorda mål på 51 matcher. John Stones och sin tur ses som Englands nästa stor mittbacksgeneral och jättetalangen var redan i somras nära en flytt till Chelsea – som troligtvis fortfarande är intresserade av att knyta åt sig backlöftet.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365