Officiellt: Roma värvar Ervin Zukanovic och Diego Perotti

Officiellt- Roma värvar Ervin Zukanovic och Diego Perotti
bet365

Zukanovic och Perotti köps av AS Roma

Duon som tidigare endast varit på lån i klubben har nu köps loss och ägs nu av den italienska huvudstadsklubben, det bekräftade klubben idag på sin officiella hemsida.

I januari kom Ervin Zukanovic och Diego Perotti från Sampdoria respektive Genoa på lån till AS Roma, två låneavtal som sträckte sig till och med sommaren. Den italienska huvudstadsklubben har nu dock ändrat sig och valt att köpa loss de båda spelarna som båda skriver på till och med 30 juni 2019.

De båda spelarna blir Roma-spelare permanent efter att I Giallorossi mött spelarnas utköpsklausuler, men det är fortfaran oklart hur mycket klubben betalade för att värva duon.

Argentinaren Diego Perotti anslöt till AS Roma kom till Serie A-klubben i januari månad och har fått spela sex matcher med sin nya klubb och gjort ett mål medan Ervin Zukanovic gjort fyra framträdanden för klubben.

Vill köpa Gary Cahill

Den italienska tidningen Il Messaggero rapporterar att Roma är intresserade av att knyta till sig den engelska landslagsförsvararen Gary Cahill. Det kommer dock inte att bli någon lätt uppgift för Serie A-klubben som sägs vara lite skeptisk till spelarens höga lön. Cahill tjänar för närvarande cirka 90.000 pund i veckan och det är oklart om den italienska ligafemman kan tänka sig att betala en lön i närheten av denna summa.

Så sent som i december stod det klart att Gary Cahill förlänger med Chelsea då han skrev på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2019. Efter förlängningen har mittbacken dock tappat sin plats i startelvan då Guus Hiddink istället valt att satsa på John Terry och Kurt Zouma.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply