Nemanja Matic var nära att lämna Chelsea

Nemanja Matic var nära att lämna Chelsea

Mittfältaren hade kunnat lämna

Det har under sommaren gått flertalet tunga rykten om att Chelseas mittfältare Nemanja Matic kan komma att lämna klubben, med bland annat Juventus och Manchester United intresserade, men nu är det klart att serben stannar.

Chelsea har en riktig mittfältsjuvel i serbiske Nemanja Matic och under sommaren har flertalet stora klubbar i Europa visat sig vara intresserade av mittfältaren. Hans spelstil och matchform som ser honom leverera jämna resultat vecka ut och vecka in är värdefulla egenskaper som är åtråvärda på den globala marknaden och klubbar som Juventus och Manchester United har visat sig vara riktigt intresserade, United med gamle tränaren Jose Mourinho som mer än gärna ville återförenas med sin gamle spelare.

IB Times skriver nu att Matic var mycket nära att lämna Londonklubben i somras, men att han tillslut beslutade sig för att stanna på Stamford Bridge efter att ha hållit samtal med klubben. Nu är mittfältaren motiverad att spela i laget och vill hjälpa dem att åter igen kunna utmana om en titel och en åtråvärd Champions Leagueplats.

– Jag talade med klubben och vi båda bestämde att det var bäst för klubben och för mig att stanna, berättade Matic för SkySports.

– Jag är väldig glad för jag är här nu med det här laget och den här klubben. Jag kommer att ge mitt bästa och alla mina kvalitéer för att hjälpa laget att utmana om titeln. Som jag sade, jag är väldigt glad över att vara här. Jag vill utveckla mitt spel och jag är säker på att Conte är rätt tränare att göra det, avslutade Matic.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply