Mourinho om Diego Costas skadeläge

bet365

Chelseas Diego Costa har redan gjort 7 mål på 4 starter för Chelsea hittills denna säsong men José Mourinho valde att bänka brassespanjoren i veckans Champions League-möte mot Schalke.  Nu förklarar Mourinho varför.

– Costa har ett problem. Han kom till oss från Madrid och var helt och hållet i form. Sedan fick han problem när han var med landslaget, inte hos oss. Om han får en vecka att låta muskeln vila kan han starta matcher, men när han spelat på lördagen så är tre dagars vila för lite för honom att återhämta sig, sade Chelsea-tränaren. 

På söndag väntar ett tungviktsmöte i Premier League när José Mourinhos mannar reser till Manchester och tar an dem regerande ligamästarna Manchester City. Dagar senare väntar Bolton på hemmaplan för The Blues i ligacupen, Capital One Cup – som Costa alltså inte kommer att starta enligt Mourinho.

– Han var inte redo i onsdags, men på söndag tror vi att han kan starta. Nästa vecka mot Bolton är jag säker på att han inte kan spela. Vi måste förhålla oss till det här tills han är hundra procent återhämtad.

Chelseas anfallsuppsättning består förutom Diego Costa av Loic  Remy samt Didier Drogba. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply