Koeman: ”Ingen kommer lämna”

Southampton har gått som tåget under hösten och inledningen av vintern, och trots en svag period med flera förluster för några veckor sedan placerar man sig fortfarande på en Champions League-plats i Premier League. Men som så ofta förr när ett lite mindre lag spelar riktigt bra har det ryktats om att spelare kan vara på väg bort från den engelska klubben. Men enligt Ronald Koeman kommer man inte att släppa någon spelare i januari och han säger också att han gärna vill behålla Chelseas Ryan Bertrand och Atletico Madrids Toby Alderweireld som är inlånade till klubben.

– Ryan Bertrand spelar varje vecka här i Southampton, en möjlighet han inte hade i Chelsea. Samma sak gäller för Toby Alderweireld, han spelade inte kontinuerligt i Spanien men här får han verkligen chansen att visa upp sina kvaliteter. Vi får se vad som händer men självklart vill vi behålla dem, sa holländaren på presskonferensen inför helgens match och fortsatte.

– Vi har redan värvat en spelare men ingen kommer att lämna oss i januari.

– Kanske kommer vi att värva ytterligare en spelare, men det finns inga nyheter för er just nu. Transferfönstret stänger den andra februari så jag känner mig inte särskilt stressad när det gäller att köpa in någon spelare.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply