Dragkamp om Ruben Loftus-Cheek?

Dragkamp om Ruben Loftus-Cheek?

Många intresserade av Loftus-Cheek

Han spåddes en lysande framtid, men karriären har fått sig en turn. Nu väntas istället Loftus-Cheek vara på väg att gå till en Premier League-rival.

Det har inte gått uselt i Chelsea den här säsongen för Ruben. För mittfältaren har på sex matcher i PL och fem i Europa League gjort tre vardera i respektive turneringen.

Men nu verkar han behöva mer speltid, och då ska så väl West Ham och Bournemouth vara intresserade av att knyta åt sig mittfältaren redan i januari på lån, för att ge honom mer speltid.

Var en av de blivande världsstjärnorna

SE HÄR: Lönerna i Chelsea

För några år sedan sågs Ruben som en av de blivande storspelarna. Till exempel var ju Pogba 2015 på väg till Mouriho. Men den dåvarande tränaren Jose Mourinho påstod då att de inte behövde en spelare som Pogba, för att de redan hade Loftus-Cheek. Så här sa portugisen då.

-Vi pratar inte om Pogba eller andra spelare. Nästa säsong kommer Ruben Loftus-Cheek vara med och slåss om en plats i startelvan, vi skyddar honom. Nästa säsong kommer han inte vara ett nummer, han kommer vara en spelare, sa Mourinho enligt Goal.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply