Chelseas straff – får poäng avdragna

bet365
Chelseas straff - får poäng avdragna

Hände senast 1990

Chelsea går som tåget rent resultatmässigt, men efter att deras spelare har hamnat i ett femte bråk på 19 månader, nu senast i matchen mot Manchester City, kommer de att kunna bli bestraffade med ett poängs avdrag, något som senast hände 1990 mellan Manchester United och Arsenal.

Under förra helgens möte mellan Manchester City och Chelsea brakade helvetet lös när spelarna efter matchen hoppade på varandra. Det hade varit oroligt under hela matchen och det hade redan hänt en del grejer som domaren hade tvingats ta itu med, men efter matchen utlöstes ett jättestort bråk som involverade alla 22 spelare. För detta blir nu Chelsea uppkallade framför fotbollsförbundet och kommer att behöva stå till svars varför de inte kontrollerade sina spelare, för femte gången på 19 månader.

Detta i sin tur kan nu leda till att Chelsea får poäng avdragna, detta skriver engelska Metro. Det är en företeelse som är väldigt ovanlig och senaste gången det hände var 1990, efter att Manchester United och Arsenal rykt ihop på Old Trafford. Under förra säsongens näst sista match möttes Chelsea Tottenham och det var en match med stor betydelse som även den slutade i bråk, där många Chelsea-spelare var inblandade och fotbollsförbundet är trötta på att behöva ta till disciplinära åtgärder för Londonklubben om och om igen, då de inte kan kontrollera sina spelare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply