Chelsea segrare i PL-toppmötet

Matchen började som väntat, Aston Villa låg lågt i försvaret och gav således initiativet till Chelsea. Ett initiativ som Chelsea tog vara på redan efter 7 minuter när Chelseas nye nummer 8, Oscar, sköt in 1-0 till hemmalaget från nära håll efter fint förarbete av Ivanovic och Willian.

Matchen fortsatte på samma vis. Chelsea med bollinnehavet och Aston Villa levde på sina snabba omställningar som dock inte oroade Chelseabacklinjen allt för mycket. Oscars mål stod sig och Chelsea gick till vila med en välförtjänt ledning.

Andra halvleken började lite mer fartfylld – åt båda hållen. Aston Villa släppte lite på gasen vilket blottade bakåt. Något som Chelseas Diego Costa utnyttjade när han nickade in 2-0 till Chelsea efter timmen spelad.

Costa stod även för ett fint förarbete till brassen Willians 3-0-mål med tio minuter kvar av matchen.

3-0 stod sig och Chelsea trummar på i Premier League-toppen.