United höll undan trots Rooneys utvisning

Med Premier League-debuterande Paddy McNair i startelvan tog Manchester United emot West Ham hemma på Old Trafford.

Redan efter fem minuters spel skulle hemmapubliken få jubla. Lagkaptenen Wayne Rooney mötte ett högerinlägg från Rafael på bästa möjliga sätt och 1-0 var ett faktum.

Dryga kvarten senare var det dags igen. Efter en snabb omställning kunde Robin van Persie elegant böja in tvåan bakom en chanslös Adrián i West Ham-målet.

I matchminut 37 skulle dock gästerna få vittring. Efter en tilltrasslad situation nickade nyförvärvet Diafra Sakho in 2-1 från nära håll.

Gästernas Kevin Nolan, som var tillbaka från skada, lyckades få in ett mål i den 89:e minuten, men målet avinkades helt rätt för offside.

United lyckades, trots att man fick Rooney utvisad efter timmen spelad, hålla undan och därmed inkassera säsongens andra seger.