Chelsea ökar sitt bud på talangen

bet365
bet365

John Stones till Chelsea kan fortfarande bli verklighet

I en dryg månad har Chelsea både uttryckt och steppat upp sitt intresse för Evertons mittbacksjuvel mer och mer. De senaste uppgifterna menar att Chelsea har ökat sitt bud till 30 miljoner pund för 21-åringen.

John Stones är kanske den största försvarstalangen både i Premier League och i hela England. Den elegante, spelskicklige mittbacken har gått från klarhet till klarhet sedan ankomsten från moderklubben Barnsley sommaren 2013. Förra säsongen tog han dessutom över den ena mittbacksplatsen från rutinerade Sylvain Distin på vårkanten.

Evertons juvel håller också på att slå sig in i det engelska landslaget och det har gjort att ännu fler klubbar har fått upp ögonen för 21-åringen. Det är inte vilka ögon som helst – klubbar som Chelsea, Manchester City och Manchester United har börjat törsta rejält efter försvarslöftet. Nuläget pekar allt på att Chelsea leder jakten då man ska ha ökat sitt senas förkastade bud.

CHELSEA ÖKAR BUDET TILL 350 MILJONER KRONOR

Enligt The Guardian har Chelsea ökat sitt bud på Stones från 300 miljoner kronor till cirka 350 miljoner kronor. Det är oklart om Evertons tränare Roberto Martinez ens kommer fundera om han ska acceptera budet. Han har nämligen, vid flertalet tillfälle, sagt att Everton inte är i behov av att sälja Stones för att klara sig ekonomiskt.

En joker i jakten kan Manchester United vara. Enligt The Guardian och ESPN ska Man United försöka locka över Stones för en mindre summa med tanke på de bägge klubbarnas goda relation sedan Sir Alex Ferguson-eran.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply