Balotelli kan gå till Premier League-nykomlingen

Mario Balotelli ser inte ut att ha någon framtid i Liverpool

Watford har redan värvat 12 spelare under det pågående transferfönstret. Spelare nummer 13 kan bli Liverpools floppvärvning Mario Balotelli som vill bort från klubben.

Så sent som under måndagskvällen fick Mario Balotelli se sitt Liverpool besegra Bournemouth med 1-0 från läktaren. Italienaren är inte nära en plats som anfallare i dagens Liverpool eftersom Brendan Rodgers har Christian Benteke, Danny Ings, Daniel Sturridge och Divock Origi före i hierarkin.

Det är inte så svårt att förstå att Liverpool måste sälja en anfallare, både för att göra spelarna nöjda och för att spara på onödiga lönekostnader. Spelaren som med allra största sannolikhet avlastas är Mario Balotelli. Förutom en del italienska intressenter har det börjats prata om en flytt till London och nykomlingen Watford.

Vill göra nyförvärv nummer 13

Watford ägs som bekant av Pozzo-familjen. Förutom Watford äger familjen även Granada och Udinese vilket har gjort att Watford innehåller en hel del italienare och sydamerikaner. Om ägaren själv är italienare så är det heller inte helt oväntat att han vill krydda truppen med spelare från hemlandet.

Enligt Sky Italia vill Pozzo köpa Balotelli till Watford redan i sommar. Den stora frågan är om Balotelli kan tänka sig att gå till en så pass liten klubb jämfört med den han är i nu och i de klubbar han varit i tidigare.

Tuttosport menar att Sampdoria, Lazio och Manchester City är tre andra aktuella klubbar för problemskaparen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply