Chelsea jagar Kepa Arrizabalaga

Chelsea jagar Kepa Arrizabalaga

Chelsea vill värva Kepa Arrizabalaga

Chelsea värvar en ny målvakt? Londonklubben är på jakt efter Kepa Arrizabalaga, uppger Fotbolltransfers.

Chelsea vill värva nya spelare i vinter. Klubben ligger fyra i Premier League och vill förstärka truppen för att utmana i toppen av ligan. En av de spelare som klubben planerar att plocka in tillhört Athletic BilbaoChelsea jagar Kepa Arrizabalaga, skriver Fotbollstransfers.

Målvaktens kontrakt med La Liga-laget går ut under sommaren. För tillfället talar inte mycket för att Arrizabalaga kommer att stanna i Bilbao. Han och klubben är lång ifrån varandra i förhandlingarna om en förlängning.

Den situationen vill Chelsea utnyttja. De har redan varit i kontakt med spanjorerna för att se om de kan tänka sig att släppa 23-åringen Stamford Bridge.

Var med i U21-EM

Arrizabalaga spelade för Spanien U21-EM 2017. Dessutom har han hunnit debutera för nationens A-landslag. Det skedde i en match mot Costa Rica under förra veckan.

Jagas av andra

Chelsea är inte den enda klubben som jagar den spanska målvakten. Även Real Madrid och Arsenal är intresserade.

Värvar Immobile?

Det ryktas även om att Chelsea vill värva Ciro ImmobileAntonio Conte anser att Immobile skulle bilda ett perfekt anfallspar tillsammans med Alvaro Morata. Detta har Conte berättat för Roman Abramovich, klubbens ägare. Ryssen kommer nu att arbeta för att värva Lazios anfallare i antingen januari eller under sommaren 2018.

60 miljoner

Chelsea sägs vara beredda att erbjuda 60 miljoner euro för Immobile. Det är tveksamt om Lazio kommer att acceptera det budet. Den italienska föreningen har nyligen nobbat ett bud på anfallaren från Shanghai SIPG. De erbjöd 70 miljoner för spelaren. Premier League-klubben är inte villig att spendera så mycket för 27-åringen. Engelsmännen kan dock tänka sig att erbjuda andra spelare i utbyte till Lazio för att sänka priset på Immobile.

Andra heta transferrykten

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply