Chelsea förbereder värvning av Alessio Romagnoli

Alessio Romagnoli kan lämna för Chelsea

Enligt Daily Mirror ska Chelsea förbereda ett bud på italienaren värt 49 miljoner pund för en affär som ska genomföras under vinterns transferfönster.

Chelsea förbereder ett bud på närmare 50 miljoner pund för att köpa loss Alessio Romagnoli, det rapporterar flertalet engelska medier, bland annat The Daily Mirror. Siffran är vad AC Milan kräver för en försäljning av 21-åringen och skulle Roman Abramovich lägga ett formellt bud på spelaren sägs Serie A-klubben tacka ja.

Spelaren säger själv att det fanns ett attraktiv bud redan i somras men att han nobbade för att stanna på San Siro även under säsongen 2016/2017.

– Det fanns ett erbjudande som var väldigt lockande, men jag är ännu mer tacksam över att Milan tackade nej, sa italienaren för ett tag sen.

Ett bud på 50 miljoner pund från Chelsea sägs vara svårt att kunna tacka nej till för AC Milan och en flytt till den engelska huvudstaden kan komma att ske redan i vinter, men för tillfället ska Alessio Romagnoli vara nöjd med sin situation i Milan om han har kontrakt med tills sommaren 2020.

Skulle en värvning av Romagnoli inte gå igenom för Chelsea har man även Real Madrids Pepe på önskelistan vars kontrakt med den spanska storklubben går ut efter säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply