Bekräftat: Kurt Zouma borta från spel sex månader

Chelseaförsvararen Kurt Zouma missar resten av säsongen

I söndagens match mellan Chelsea och Manchester United åkte Kurt Zouma på en otäck skada, nu står det klart att fransmannen kan missa hela säsongen.

Chelseas mittback Kurt Zouma bli borta i upp till sex månader, det skriver Premier League-klubben på sin hemsida. Enligt chelsea kommer spelaren att opereras inom de kommande 48 timmarna för att därefter återhämta sig i upp till ett halvår. Enligt läkarteamet lider försvararen av en skada på främre korsband och kommer förutom att missa resten av klubblagssäsongen även tvingas stå över sommarens fotbolls-EM i Frankrike där han skulle ha spelat på hemmaplan med det franska landslaget.

Chelsea nobbar bud på Oscar

De båda brassarna Alex Teixeira och Ramires blir nu lagkamrater i Asien men det kunde anslutit en tredje brasilianare till Jiangsu Suning. Enligt The Sun ska Chelsea har nekat ett bud på Oscar värt 57,5 miljoner pund från klubben som satsar stort inför den kinesiska ligastarten som är i början av mars månad.

Oscar, som stod för ett hattrick i Chelseas match mot MK Dons FA-cupen har inte haft någon säker startplats i den engelska huvudstadsklubben under de senaste månaderna då han konkurrerar med Eden Hazard, Willian och Pedro, som många gånger gått före 24-åringen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply