Bayern München uppges jaga Kevin de Bruyne

Efter succén kan Kevin de Bruyne lämna Wolfsborg efter blott en säsong i klubben. 

Kevin de Bruyne lämnade Chelseas bänk och har sedan dess slagit igenom rejält i fotbollseuropa. I dagsläget tillhör han Wolfsburg och är lagets absolut viktigaste spelare. När sommarens transferfönster börjar närma sig verkar transferaktiviteten kring De Bruyne öka för varje vecka som går.

”Inga kontreta erbjudanden”

Hittills har Bayern München ryktats vara intresserade, men än har inga konkreta bud lagts – i varje fall inte enligt agenten.
– Det finns alltid intresse från olika klubbar och vi har haft inofficiell kontakt med klubbar, säger agenten Patrick de Koster till FOCUS Online.

Efter framgångarna med Wolfsburg menar De Kostar att förfrågningarna som inkommer är helt normala i ett sådant läge.
– Folk frågar hur det går för Kevin. Han har utvecklats otroligt mycket och stor för bra prestationer. Det är helt normalt i situationer som denna. Det har dock inte kommit in några konkreta bud ännu.

Bayern München skall enligt medierna vara mest intresserade an så länge, men även här verkar inga bud ha dykt upp.
– Jag kan försäkra er om att inga samtal har förts med Bayern München. Om någon vill veta om det är intresserade av att värva De Bruyne så får man fråga Bayerns sportchef Mattias Sommer eller Michael Reschke.

Efter säsongen menar De Koster att De Bruyne kommer att överväga sina alternativ.
– Vi kommer att sitta ned med Wolfsburg först. Det är en fråga om respekt. De stöttade Kevin genom en svår period när han var missnöjd i Chelsea.

Utöver Bayern München rapporteras även Paris Saint-Germain och Manchester City vara intresserade av belgaren.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply