bet365

Aston Villa skriver kontrakt med City-lånet

Sinclair skriver på för Aston Villa

Klubben skriver på sin hemsida under tisdagskvällen att Scott Sinclair skrivit på ett kontrakt med klubben efter utlåningen från Manchester City.

Scott Sinclairs framtid är i Aston Villa, det konfirmerade han efter att ha skrivit på ett kontrakt med klubben efter att ha varit utlånad från Manchester City. Denna säsong har yttern gjort tre mål och i FA-Cupen har 26-åringen stått för flera fina insatser mot West BromwichLeicester och Stoke. Kontraktet som engelsmannen skrivit på sträcker sig över de kommande fyra säsongerna och enligt Daily Mail ska Villa betala upp emot £2,5 miljoner för övergången som kommer att registreras när sommarfönstret öppnar.

Lyrisk efter kontraktet

Spelaren höll inte inne med orden när han intervjuades av klubbens officiella hemsida i samband med förlängningen.

– ”Jag är väldigt glad. Vi hade en väldigt bra avslutning på denna säsongen och jag ser otroligt mycket framåt åt att inleda nästa säsong för att visa mina kvalitéer. Det är även bra då min familj precis flyttat hit och trivs. Något som är viktigt för varje spelare är att ha stabilitet. Jag tror att det kommer att hjälpa mig att prestera bättre och göra ännu bättre ifrån mig under de kommande åren som vi har framför oss. Det är väldigt annorlunda om du har skrivit på permanent för en klubb än att du är utlånad till alla möjliga ställen. För mig och viktigt att ha stabilitet och jag är väldigt glad att det är i en klubb som Aston Villa” säger Sinclair som ser fram emot sommaren och den kommande försäsongen.

– ”Jag älskar varje minut jag får spela i klubben och att nu bli en Villa-spelare är en fantastisk känsla. Det kändes som att jag fick en bra inledning när jag kom hit på lån men det var väldigt synd att jag skadade mig. Jag kom tillbaka och det känns bra samtidigt som hela laget varit på topp. Mitt mål är att ge allt på träningarna under de sista två veckorna och vänta på min chans. I sommar kommer jag att ha en fin semester men jag vet inte det blir så mycket vila då jag min fru kommer att föda inom de kommande veckorna! När jag kommer tillbaka till försäsongen handlar allt om att vara i form och jag kommer att ge allt för att vara på topp när säsongen början” avslutar spelaren som tidigare varit i bland annat Chelsea och Swansea.

Källor: Daily Mail – Avfc.co.uk

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply