Real Madrid vill fortfarande värva Thibaut Courtois

Men La Liga-jätten vill inte byta bort Àlvaro Morata

Real Madrid fortsätter att visa intresse för den förre Atlético Madrid-målvakten. Men de tänker inte gå med på Chelseas bytesförslag, utan vill hellre betala mer för keepern.

Ryktena kring Thibaut Courtios framtid har hållit på ett tag nu. Real Madrid har tidigare visat stort intresse för att värva målvakten från London-laget, men belgaren själv ska ha sagt att han inte kan se sig själv spela för Real, på grund av hans förflutna i Atlético Madrid.

Chelsea kunde dock tänka sig att byta bort Courtios mot Morata plus en summa däremellan, något engelsk och spansk media rapporterat om under veckan. Nu går dock Real Madrid in och dementerar att det skulle hända.

Kan bli bäst betalde målvakten

Den engelska tidningen, Sunday Mirror, skriver att en övergång till Real Madrid för Courtios nu är mer sannolik, framför allt då målvakten själv sagt att han vill lämna Premier League-klubben efter säsongen. Däremot kommer det alltså inte att gå till som Chelseas hoppats på, och Àlvaro Morata kommer inte vara en del av en bytesaffär mellan Real Madrid och Chelsea.

Skulle Thibaut Courtois skriva på för Real Madrid skulle det med största sannolikhet höja hans nuvarande lön och göra honom till den bäst betalde målvakten i fotbollsvärlden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply