Chelseatalangen Zech Medley går till Arsenal

Chelseatalangen Zech Medley går till Arsenal

Provtränar med Londonrivalerna

Den före detta Chelsea-akademispelaren Zech Medley har anslutit till Londonrivalerna Arsenal och provtränar med The Gunners enligt rapporter i England.

Den blott 16årige akademispelaren Zech Medley har valt att gå från Chelsea FC till Arsenal och provtränar numera med Londonlaget i norr, detta skriver TMW. Medley har spelat för Chelsea sedan han var åtta år gammal och har alltså tillbringat halva sitt liv i klubben. Han blev tidigare i somras uppflyttad från Chelseas ungdomslag till Chelseas U18-lag, men har nu valt att prova lyckan i norra istället.

16åringen spelade för Arsenal i helgen, när Arsenals U18-lag ställde upp mot Fulham. Dock skall den unge försvararen inte ha gjort alltför bra ifrån sig då han lyckades med att orsaka en straff sent i match vilket tillät gästerna att utjämna matchen till 1-1 skriver Daily Cannon. Men Arsenal kommer att ge den unge talangen en till chans i Premier Leagues Akademimatch mot Reading den 22:e oktober. De unga Arsenalspelarna kommer att resa till Readings träningsanläggning för deras akademimatch i Premier League.

Det är fortfarande osäkert huruvida Arsenal kommer att erbjuda försvararen ett kontrakt men deras ungdomslag sägs behöva förstärkning och det kan anses vara lite väl hårt att bedöma en spelare baserat på deras första och enda match för klubben.

Medley har också fått spela fyra stycken matcher för Englands U16-lag.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply