Chelsea villiga att sälja Cesc Fabregas till Real Madrid

Chelsea villiga att sälja Cesc Fabregas till Real Madrid

Londonklubben vill bli av med mittfältaren

Det ser ut som att Cesc Fabregas är på väg tillbaka till Spanien, med rapporter som säger att Chelsea vill sälja Fabregas till huvudstadsklubben Real Madrid som är intresserade av spanjorens tjänster.

Cesc Fabregas ser mycket väl ut att göra en återkomst till La Liga. Hans proffskarriär började dock i England, där han i åtta år spelade för Londonlaget Arsenal. Det blev 212 matcher i den röda tröjan för spanjoren innan han gick till Barcelona i Spanien. Där fick han vinna La Liga och Copa del Rey med klubben innan han på nytt flyttade till London, men den här gången till den östra och inte den norra delen. Det var nämligen Chelsea som hade värvat mittfältaren. Med Chelsea fick han vinna Premier League och bidrog med imponerande 18 assists under säsongen. Men den föregående säsongen har inte varit lika succéartad, där Chelsea slutade någonstans mitt i tabellen och Fabregas enbart mäktade med 7 assists.

Med inkommande tränaren Antonio Conte på väg till klubben, efter att EM 2016 är slut, är det många som förväntas hänga löst rapporteras det. En av de som hänger lösast är just Fabregas och The Sport Bible skriver att det ser troligt ut att Chelsea skeppar iväg Fabregas till Real Madrid. Huvudstadsklubben och regerande Champions Leaguemästarna Real Madrid sägs vara intresserade av mittfältaren.

Det ser ut att bli en hektisk period för den nye Chelseatränaren med sommaren som kommer, inköp och försäljning av spelare kommer bli mycket att hantera.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply