Barcelona-talang kan lånas ut till La Liga-klubb

Supertalangen kan lämna Barcelona för spel i en seriekonkurrent under nästkommande säsong.

Barcelona är kända för sin fina ungdomsverksamhet La Masia, där flera talanger fostras som sedan blommar ut till att bli världsspelare. En utav akademins hetaste talanger, Alen Halilovic, är visserligen inte helt egenproducerad, utan man värvade honom som 17-åring från Dinamo Zagreb.

Nu när Barcelona B har flyttats ned till den spanska tredjedivisionen vill man låna ut talangerna som knackar på A-lagstruppens dörr. Man har bekräftat att man vill låna ut Halilovic under den kommande säsongen.

Placeras i Premier League – men La Liga-konkurrent ligger bäst till

Den unge kroaten har placerats i Everton och West Ham, men det ser inte ut som att det blir någon av dessa klubbar, då Barcelona själva ska vara mer intresserade av att låna ut till en La Liga-klubb.

Då ska Sporting Gijon, enligt spanska Sport, vara mycket nära att låna in kreatören. Något som tränaren Abelardo Fernandez

– Självklart vill jag ha Halilovic. Vi är intresserade av många spelare, men vi har inte ens 1 miljon euro att spendera, säger han till Cadena SER.

– Han är en intressant spelare, som är väldigt bra på att föra bollen framåt och många andra saker, fortsätter tränaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply