Australien nästa för Crouch?

Peter Crouch har spelat i flertalet engelska klubbar under sin långa karriär. Nu rapporterar engelsk media att den reslige anfallaren kan vara på gång till en ny kontinent, nämligen Australien.

Den förre Tottenham-strikern har under säsongen gjort 7 mål i Premier League för sitt Stoke och är därmed klubbens näst bäste målskytt efter Mame Biram Diouf. Crouch, som gjorde ett kortare inhopp i 2-1 vinsten mot Southampton i helgen, har visat att han fortfarande håller för att spela i Premier League men nu kommer uppgifter som tyder på att engelsmannen kan lämna de brittiska öarna.

Kan göra samma resa som Emile Heskey

Daily Mirror uppger att Australiensiska Newcastle Jets är intresserade av att värva Peter Crouch till nästa säsong. Jets, som tidigare haft Emile Heskey i laget, letar efter ett nytt känt namn till klubben säger att man tagit kontakt med Crouch representanter. Nathan Tinkler, som äger Newcastle Jets, kommenterar ryktena såhär:

– Jag har pratat med Crouch agent och vi försöker att övertala honom och hans familj att flytta ner till Australien för att spela med Jets.

Förlängde nyss sitt kontrakt

Ryktena om en flytt till Australien kommer som en överraskning då Crouch, efter att ha varit i Stoke sedan 2011, skrev på ett nytt kontrakt med klubben i januari som sträcker sig över ytterligare två säsonger.

Peter Crouch är Stokes genom tiderna dyraste värvning när han anslöt till klubben från Tottenham för 10 miljoner pund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply