Uppgifter: Pep Guardiola försöker värva Alexis Sanchez

Uppgifter Pep Guardiola försöker värva Alexis Sanchez

Uppges ha haft hemligt telefonsamtal med spelaren

Manchester City, med Pep Guardiola i spetsen, sägs vara väldigt intresserade av Alexis Sanchez, speciellt efter chilenarens senaste hat-trick, och Guardiola skall ha hört av sig till spelaren angående en eventuell flytt, någonting som tränaren själv förnekar.

Arsenals chilenska ytter, Alexis Sanchez, har dragit mycket uppmärksamhet till sig efter sitt senaste hat-trick mot West Ham i Londonderbyt. Sanchez står för närvarande under kontrakt med The Gunners fram till 2018, efter att ha anlänt till klubben 2014 för dryga 30 miljoner pund, och den nuvarande situationen sägs vara att de båda parterna sitter i förhandlingar om ett nytt kontrakt, men anfallaren sägs kräva en väldigt hög lön, som Arsenal inte är beredda att betala.

Däremot rapporteras Manchester City, med tränare Pep Guardiola vid styret, vara väldigt intresserade av anfallaren, skriver Metro, och kan vara villiga att betala. Enligt uppgifter till brittisk media skall Guardiola ha ringt till Sanchez efter Arsenals senaste match mot West Ham, och de skall ha haft kontakt vid två skilda tillfällen. Men enligt engelska The Mirror så nekar Guardiola bestämt till att han har tagit kontakt med Sanchez, och anklagar journalisten för att vara en lögnare.

Guardiola och Sanchez har jobbat tillsammans tidigare, då de båda var i Barcelona, innan Guardiola valde att ta ett sabbatsår.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply