Uppgifter: Juventus har Hector Bellerin på radarn

Uppgifter: Juventus har Hector Bellerin på radarn

Arsenal måste hålla hårt i stjärnan

Arsenals försvarsstjärna Hector Bellerin har under en längre tid jagats av storklubbar i Europa och nu ryktas de italienska mästarna Juventus vara näst i tur att vilja värva den unge och mycket lovande försvararen.

Den italienska storklubben Juventus ryktas vara intresserade av att värva Arsenals högerback Hector Bellerin, detta skriver mediet Goal. Den spanske landslagsmannen, som till vardags står på Arsenals lönelista, har under veckans landslagsuppehåll gjort fina insatser för sitt land, då Spaniens U21-landslag lyckades med att vinna över Italiens U21-landslag denna veckan i Rom. Juventus scouter skall då ha varit på plats för att observera 22-åringens spel och verkar ha gillat vad de såg.

En annan klubb som är mycket intresserade av Bellerin och hans framtid är FC Barcelona. Den katalanska storklubben skulle verkligen behöva skriva på med en ny högerback till sommaren, då de inte har någon ordinarie, och Bellerin känner redan till klubben väldigt väl, då det var i Barcelonas akademi som han startade sin fotbollskarriär, och nu vill klubben att han återvänder tillbaka till Camp Nou.

Bellerin har kommit att bli en av Arsenals största stjärnor under de senaste två åren och han har varit en av få som konsekvent har satt in goda prestationer, vilket naturligtvis är någonting som Londonklubben vill behålla, då de redan står inför att förlora Alexis Sanchez och Mesut Özil till sommaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365