Uppgifter: Inter vinner slaget om Kondogbia

Italiensk media är enig – han väljer Nerazzurri

Rapporter har haglat gällande Geoffrey Kondogbia den senaste tiden. Nu talar däremot det mest för att han har bestämt sig. Det blir enligt uppgifterna spel för Inter nästa säsong.

Milans vd och Inters direktörer har sprungit runt i Monte Carlo de senaste dagarna för att frenetiskt försöka övertyga Geoffrey Kondogbia att välja deras klubb före de andra. Men nu talar det mesta för att stjärnan faktiskt har bestämt sig för vilken klubb det bli.

Enligt uppgifter från flera italienska medier, bland annat Gianluca Di Marzio och Corriere dello Sport, har stjärnan bestämt sig för att dra på sig Inters matchtröja. Den italienska tabloiden Corriere dello Sport skriver att affären ska vara klar och enligt den italienske marcatoexperten Gianluca Di Marzio ska ett femårskontrakt vänta för Monaco-stjärnan.

Läkarundersöks på måndag

Uppgifter från Gianluca Di Marzio säger även att mittfältaren som redan är en del av det franska landslaget, kommer att genomföra sin läkarundersökning på måndag.

Dessa uppgifter får samtidigt ses som ett stort bakslag för rivalen, Milan, där Adriano Galliani de senaste dagarna varit på palts i Monaco för att förhandla med spelaren och hans nuvarande klubb. men även brittiska klubbarn Arsenal och Tottenham har hävdats följa situationen från London, men får nu se sig om efter andra spelare, om dessa uppgifter visar sig stämma.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply