Uppgifter: Benzema för dyr – nu går Arsenal efter Cavani

Uppges vända sig till Edinson Cavani

Uppgifter på tisdagen säger att Real Madrids prislapp för anfallaren Karim Benzema är alldeles för hög för Arsenal. Nu kan engelsmännen istället komma att försöka värva Paris Saint-Germains uruguayan Edinson Cavani.

Premier League-klubben Arsenal fick en tung start på ligaspelet säsongen 2015/2016 när laget föll hemma på Emirates Stadium mot London-konkurrenten West Ham med 0-2. En mållös säsongsdebut för The Gunners offensivt och samtidigt fortsätter uppgifter flöda gällande klubbens potentiella ambition att förstärka anfallet innan transferfönstret slår igen.

Prislappen för hög för The Gunners

Enligt dagens uppgifter från Daily Mirror ska visserligen den svaga matchen mot The Hammers inte leda till någon större stress för Arsene Wenger på transfermarknaden, men noterbart är att klubben i dagsläget inte är nära någon ny värvning. Inget möte ska ha skett med Real Madrid eller Karim Benzema under förra veckan och även in intresset kvarstår, säger nu uppgifter att de inte tänker betala den prislapp Los Blancos satt på spelaren.

Den franske anfallsstjärnan fyller 28 i december och nu talar det för att det enbart kan bli en värvning av honom om han blir tillgänglig senare under transferfönstret. Och samtidigt så kommer uppgifter från Spanien gällande att en nygammal kandidat kan vara tillbaka på radarn.

Cavani tillbaka på radarn

Uppgifterna som fångats upp av Daily Mirror säger nämligen att The Gunners nu vänder sig till den uruguayanske anfallsstjärnan Edinson Cavani. Arsene Wenger beskrivs som en beundrare av spelaren som tidigare länkats bort från Paris Saint-Germain och som nu sägs vara i sämre relation till tränaren Laurent Blanc än någonsin tidigare. Arsenal uppges nu ta kontakt med PSG för samtal om spelaren.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply