bet365

Uppgifter: Arsene Wenger ska värva – för 75 miljoner pund

bet365
Uppgifter: Arsene Wenger ska värva - för 75 miljoner pund

Arsenal förbereder för sommarens transferfönster

Enligt The Telegraph ska Arsenal och Arsene Wenger komma att köpa flertalet spelare i sommar, detta då flera i truppen med största sannolikhet kommer att lämna Emirates.

Arsenal och lagets franske tränare har börjat tänka på nästa säsong och hur man ska agera på sommarens transferfönster. Tidigare har vi på Silly Season Sverige rapporterat om att bland annat Tomas Rosicky blir borta tre månader på grund av skada och troligtvis har gjort sin sista match för Gunners. Detta samtidigt som Mathieu Debuchy som lånas ut från Arsenal troligtvis inte kommer att komma tillbaka till nästa säsong. Även Kieran Gibbs, Mathieu Flamini och Mikel Arteta ska vara på listan över spelare som Wenger inte räknar med till nästa säsong och nu har fransmannen fått besked om hur klubbledningen vill agera till sommaren.

Enligt The Telegraph ska klubben komma att spendera upp emot 75 miljoner pund. Detta bland annat på Leicester Citys försvarare Ben Chilwell samtidigt som man även kommer att se över kontrakten för både Mesut Özil och Alexis Sánchez som med största sannolikhet kommer att få en löneökning.

Sägs vilja värva Victor Wanyama

Enligt rapporter från den engelska tidningen The Mirror så ska Arsenal nu återigen ha tagit upp sitt intresse för Southamptons mittfältare Victor Wanyama och kommer att visa detta under sommaren. Den defensiva mittfältaren har länge varit av intresse för Arsene Wenger, men Southampton var inte intresserade av att sälja och gav Gunners såväl som norra London rivalerna Tottenham avslag under förra sommaren. Det är troligt att både Mathieu Flamini och Mikel Arteta kommer att lämna Emirates, vilket gör att Wenger har ett stort intresse av att försöka ersätta de båda. Wanyama är vida känd som en av de bästa spelarna på sin position i den högsta ligan och rapporter från hans hemland Kenya indikerar att Arsenal ännu en gång försöker att värva honom.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply