Uppgifter: Arsenal visar intresse för Goncalo Inacio

bet365
Uppgifter: Arsenal visar intresse för Goncalo Inacio

Skador på defensiva pjäser i Arsenal har gjort att klubben vill agera. Enligt brittisk press är Gunners på jakt efter en mittback och nu har man pekat ut ett av namnen som de vill hämta in.

Skador i backlinjen skapar huvudbry för Arsenals tränare Mikel Arteta. Det är främst frånvaron av Jurrien Timber och Takehiro Tomiyasu som gjort att Arsenal börjat snegla på nyförvärv och enligt brittisk press har man ett namn på listan som Arteta vill hämta in.

Det är The Sun som rapporterar att den engelska huvudstadsklubben är på jakt efter Sporting Lissabons 22-årige mittback Goncalo Inacio för en mer stabil backlinje. Man är dock inte ensamma om att vilja värva spelaren då även bland annat Manchester United ska ha ett finger med i spelet.

Arsenal må vara intresserade men samtidigt skriver Sun att Arsenal inte har någon stress över att hämta in Inacio. Tidningen skriver nämligen att Gunners siktar på att ha ett lugnt vinterfönster och istället gå för en värvning nästa sommar.

Inacio har en utköpsklausul på 52 miljoner pund och sitter på ett kontrakt med Sporting Lissabon som sträcker sig till och med sommaren 2027.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester United kan dumpa mittfältaren efter säsongen

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365