Uppgifter: Arsenal vill ersätta Cazorla med Pjanic

Uppgifter: Arsenal vill ersätta Cazorla med Pjanic

Den centrale mittfältaren kan ersätta Cazorla

Enligt uppgifter till engelska medier sägs Arsene Wenger vara väldigt intresserad av att värva Juventus centrale mittfältare Miralem Pjanic och mittfältaren själv skall vara beredd att lyssna på intresset från England.

Arsenals tränare Arsene Wenger sägs överlägga att ersätta sin skadebelagde stjärna Santi Cazorla, som efter en smäll tvingades operera på grund av sitt kroniska ankelproblem och nu är borta i tre månader. Den 32-årige mittfältaren har haft en del skadeproblem men är en viktig del av Wengers trupp. Under förra säsongen var han också borta en större del, då på grund en knäskada och problem med sin Akilleshäl. Detta har fått den franske tränaren att överlägga att ersätta mittfältaren.

Enligt uppgifter till den engelska tidningen The Sun har Wenger visat intresse för Juventus-mittfältaren Miralem Pjanic, som anslöt till den italienska klubben i somras från AS Roma. Tränaren skall ha ringt den centrale mittfältaren för att fråga om han vill ansluta till Arsenal och den bosniske mittfältaren skall ha gett ett positivt svar, och de båda parterna sägs jobba på en verbal överenskommelse. Juventus sägs dock inte vara överdrivet intresserade av att sälja mittfältaren, speciellt inte då det ser ut som att de har förlorat Axel Witsel, Zenit-mittfältaren som de länge visat intresse för men som nu ser ut att vara på väg till Kina.

Möjligheten att göra en affär med mittfältaren redan nu i januari ser inte möjligt ut, men Arsenal kan komma att prova ändå genom att erbjuda 28 miljoner pund för Pjanic.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply