Uppgifter: Arsenal lägger bud på anfallaren Lucas Perez

Uppgifter: Arsenal lägger bud på anfallaren Lucas Perez

Konkurrerar med Everton om anfallaren

Arsenal är i behov av en anfallare och har under en tid varit på jakt efter någon som kan komplettera Olivier Giroud på anfallet, nu tror sig Arsene Wenger ha funnit rätt man i Deportivo de la Corunas anfallare Lucas Perez.

Arsenal har under sommarens transferfönster hamnat under mycket kritik från främst de egna supportrarna. Klubben behöver förstärka på såväl defensiven som uppe i offensiven och hittills har det inte hänt mycket på den fronten, med en vecka kvar tills fönstret stänger. Det har florerat mycket rykten kring Londonklubben och en spelare som sägs vara så gott som klar är Valencias mittback Shkodran Mustafi, men ännu är ingen deal färdigställd och problemet med anfallet står fortfarande kvar. Arsene Wenger har sagt att han kan se Alexis Sanchez som ensam forward men många anser att detta är en nödlösning och kräver en värvning.

Flertalet medier, inklusive engelska Daily Mail, rapporterar nu om att Arsenal skall ha lagt ett bud på spanska Deportivo de La Corunas anfallare Lucas Perez, som dessutom är av intresse för Everton. Mersysideklubben skall redan ha lagt ett bud på anfallaren då de mött spelaren utköpsklausul på 16,9 miljoner pund under sommaren men förhandlingarna har avstannat och här ser Arsenal sin chans. Londonklubben skall nu enligt rapporter ha utmanat Everton med ett motbud efter att ha blivit väldigt imponerade av Perez.

Under förra säsongen gjorde Perez 17 stycken ligamål och har redan öppnat årets målkonto med ett mål mot Eibar i öppningsmatchen i La Liga.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply