Uppgifter: Arsenal in i kampen om Jorrel Hato

bet365
Uppgifter: Arsenal in i kampen om Jorrel Hato

Flera av Europas största klubbar har ögonen riktade mot Jorrel Hato som slagit igenom i Ajax. Nu har även Arsenal anmält sitt intresse för att värva den 17-årige försvararen.

Mittbacken Jorrel Hato, 17, har slagit igenom i ett Ajax som efter en tung säsongsinledning nu hittat tillbaka till det vinnande spåret. Hato är en av spelarna som storklubbar har fått upp ögonen för och det har pratats om att klubbar från framför allt England (Chelsea) men även Tyskland (Dortmund och Bayern München) ska ha hört av sig för att försöka knyta till sig spelaren.

Nu kommer uppgifter om att ytterligare ett lag går in i jakten på spelarens underskrift, Arsenal. Det är tyska SportBild som skriver att Gunners med tränare Mikel Arteta i spetsen ska ha blickarna på spelaren och fortsätta investera stort efter värvningarna inför säsongen.

Hato värderas enligt Transfermarkt till 22 miljoner euro men det är oklart hur mycket Ajax sägs kräva för spelaren som kommer ha endast ett år kvar på kontraktet till sommaren.

Hato har denna säsong gjort 25 framträdanden för Ajax.

SE ÄVEN: Sky: Anfallarens dagar i Manchester United är räknade

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply