Upp till åtta spelare kan lämna Arsenal i vinter

Upp till åtta spelare kan lämna Arsenal i vinter

Arsenals tränare Mikel Arteta har klart för sig vilka spelare han räknar med till våren. Nu kan upp till åtta spelare vara på väg bort från den engelska huvudstadsklubben i januari.

Arsenal har tidigare lånat ut Sead Kolasinac till Schalke 04. Han är dock långt ifrån den enda spelaren att lämna Emirates Stadium i vinter. Engelska press skriver nämligen att upp till sju spelare till kan ha gjort sin sista match i den rödvita tröjan.

Enligt The Independent vill Mikel Arteta göra en storrensning i truppen och har satt upp en lista över de namn som han inte räknar med till säsongsavsluten i vår. Tidningen skriver att Arsenal är villiga att göra sig av med Shkodran Mustafi, Mohamed Elneny, Reiss Nelson, Calum Chambers, Folarin Balogun och Joe Willock under de kommande veckorna. Samtidigt kommer Mesut Özil och  Sokratis Papastathopoulos med största sannolikhet att lämna då man inte är inskriven i truppen för varken Europa League eller Premier League.

Sedan tidigare har Arteta uttalat sig om att man kommer att utvärdera situationen för både Granit Xhaka och Alexandre Lacazette och avgöra om de båda har en framtid i klubben eller inte.

SE ÄVEN: Uppgifter: Liverpool går in i jakten på Sergio Ramos

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply