Storklubbarna intresserade av Arsenals Oleksandr Zinchenko

bet365
Storklubbarna intresserade av Arsenals Oleksandr Zinchenko

Arsenals vänsterback Oleksandr Zinchenko kopplas ihop med en flytt till sommaren där bland annat Newcastle United och Bayern München ska vara intresserade.

Bayern München är på jakt efter en försvarare då det mesta tyder på att man kommer tappa Alphonse Davies efter säsongen och nu riktar man blickarna mot Emirates Stadium för att höra sig för om Zinchenkos situation.

Det är FootballTransfers som skriver om tyskarnas intresse för att värva Zinchenko samtidigt som Newcastle Uniteds tränare Eddie Howie samtidigt ska jobba för att förstärka defensiven till nästa säsong. Enligt siten är det dessa två klubbar som gör upp om 27-åringens underskrift om det skulle bli en flytt från Gunners, som satt en prislapp för en affär.

Efter att ha anslutit från Manchester City till Arsenal har den ukrainske landslagsspelaren drabbats av flera skador samtidigt som han kritiserats för svaga försvarsinsatser, något som gör att klubbledningen är öppna för en försäljning.

Enligt uppgifter ska Arsenal kräva 38,5 miljoner euro (£32.9m) för att gå med på en affär för spelaren som sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2026.

SE ÄVEN: Uppgifter: Liverpool får konkurrens om jagade mittfältaren

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365