bet365

Real Madrid jagar Gianluigi Donnarumma

Real Madrid jagar Gianluigi Donnarumma

Gianluigi Donnarumma på Real Madrids radar

17-åringen som redan gjort debut i det italienska A-landslaget är en av spelarna på Florentino Pérez önskelista till det kommande transferfönstret.

 Sen problemen på målvaktspositionen med Iker Casillas Real Madrid började 2013 har det inte varit riktigt lugnt mellan stolparna på Estadio Santiago Bernabéu. Det har varit flera debatter angående om man ska satsa på Keylor Navas eller värva in en ny målvakt där David De Gea sades vara nära att skriva på för den spanska huvudstadsklubben.
Enligt Barcelonabaserade Diario SPORT ska lagets nuvarande målvakt Keylor Navas inte känna sig lika uppskattad som resten av spelarna i truppen, detta då klubbens president Florentino Pérez gärna ser att man värva in en annan målvakt. Efter att ha gått miste om David De Gea har Pérez nu vänt blickarna mot Serie A och AC Milan för att försöka värva den 17-årige supertalangen Gianluigi Donnarumma, som redan debuterat både i Milan och i det italienska A-landslaget.

Det ska dock vara delade meningar i Real Madrid angående vem som ska ta över målvaktsplatsen från Keylor Navas när tiden är inne. SPORT menar att Florentino Pérez vill se Donnarumma medan Zinedine Zidane hellre väljer sin son Luca som målvakt i den spanska storklubben. Luca ska inte ha imponerat speciellt mycket för Real Madrids klubbledning och det återstår att se vem det blir som tar platsen som förstamålvakt i Real Madrid efter Navas.

Tidigare ska Arsenal ha visat intresse för att värva Keylor Navas.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365