Ramsey drömmålade när Arsenal vann i Istanbul

Arsenal, med hopp om gruppseger, gästade Turkiet och Türk Telekom Arena för möte med Galatasaray.

Man skulle också få bästa tänkbara start. Redan efter tre spelminuter fick Lukas Podolski bollen i vänsterläge och drog till med ett stenhårt skott upp i första krysset. Bara sju minuter senare, så var det dags igen. Aaron Ramsey kunde rulla in bollen intill målvaktens vänstra stolpe efter fint förarbete av Alex Oxlade-Chamberlain.

Som om inte det var nog för Arsenal, eller Aaron Ramsey i synnerhet. Walesaren drog, 30 minuter in i matchen, till med ett distansskott av den absolut finaste sorten som betydde 0-3.

I den andra halvleken hände det inte särskilt mycket – förens i de absoluta slutminutrarna. Wesley Sneijder tröstmålade med en vacker frispark innan Lukas Podolski rullade sitt andra för kvällen med matchens sista spark.

Trots segern blir Arsenal grupptvåa och kan komma att ställas mot riktigt tufft motstånd i åttondelsfinal.