Olivier Giroud vill lämna Arsenal i vinter

Olivier Giroud vill lämna Arsenal i vinter

Arsenal kan tappa Giroud under vinterfönstret

Enligt brittisk media vill Arsenals franske anfallare Olivier Giroud lämna klubben under det kommande transferfönstret i januari månad. Detta för att få speltid inför VM i Ryssland 2018.

Säsongen 2017/2018 har inte gått som Olivier Giroud förväntat sig. Fransmannen fick under sommarens transferfönster sällskap av landsmannen Alexandre Lacazette. Något som gjorde att det blivit allt mer sparsamt med speltid för Giroud i Arsenal. Med ett VM runt hörnet vill Giroud nu ha speltid och enligt uppgifter vill han lämna klubben i januari.

Det är Sunday Mirror som kommer med uppgifter om att Giroud är på väg att lämna Emirates Stadium. Det har även dykt upp ett par klubbar som är aktuella att värva anfallaren. Detta då han vill stanna i London. Tidningen skriver att både Crystal Palace och West Ham ska vara de klubbar som 31-åringen föredrar. Var Giroud kommer att spela när transferfönstret är långt ifrån klart. Men då anfallaren vill ha speltid under vårsäsongen pekar det mesta på att han gjort sitt för Gunners.

Olivier Giroud vill lämna Arsenal i vinter

Fransmannen har spelat i Arsenal sedan 2012 då han anslöt från franska Montpellier. Hans kontrakt med klubben går ut sommaren 2019.

SE ÄVEN: Arsenal löner och kontrakt 2017/2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply