Officiellt: Anfallaren förlänger med Wolves

Wolves har gått ut med på sin officiella hemsida att de förlängt anfallaren Nouha Dickos kontrakt. Dessutom får han ett nytt tröjnummer till kommande säsong.

Nouha Dicko var en väldigt viktig pusselbit i Wolverhampton Wanderers förra säsongen och var en stor anledning till att Wolves tillslut slutade på en fin sjundeplats. Han var skadad en del under höstsäsongen och då såg man verkligen att det saknades något där uppe eftersom det var innan klubben hade värvat Benik Afobe från Arsenal.

Klar för trea nya år i klubben

Nu har den maliske landslagsmannen skrivit på ett nytt kontrakt med Championship-klubben som håller honom i Wolves till och med sommaren 2018. 23-åringen var otroligt nöjd efter att kontraktet var påskrivet och uttryckte verkligen sin glädje och säger även att det var ett enkelt beslut att skriva på det nya kontraktet.

– Jag är väldigt glad över den här kontraktsförlängningen. Det känns bra i Wolves och jag är glad här så jag är nöjd att jag får stanna. Mina lagkamrater, tränaren och alla i klubben har varit fantastiska mot mig, det har hjälpt mig att bli hemmastadd och att visa vad jag kan göra, säger Dicko efteråt och fortsätter även med att berömma fansen.

– För alla spelare är fansen viktiga också. När du går in i arenan är det alltid bättre att spela med en bra publik. I Wolves är fansen exemplariska så förra säsongen i Championship var fantastisk, det är en fröjd att spela för fansen.

Byter även tröjnummer

Nouha Dicko kom till Wolves i januari 2014 och eftersom han då kom mitt i säsongen så fick han nöja sig med tröja nummer 40. Nu, en och en halv säsong senare, är Dicko kvar i klubben och har gjort stor succé. Det gör att anfallaren nu får bära nummer nio till nästa säsong. Nummer nio har 23-åringen alltid älskat säger han, och hoppas att kunna göra fansen ännu mer nöjda än förut.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply