Newcastle förbereder bud på anfallaren

bet365

Newcastle förbereder bud på Aleksandar Mitrovic

Aleksandar Mitrovic är en jagad man och enligt uppgifter förbereder nu Newcastle ett bud på succé-anfallaren.

Anderlecht har verkligen en guldklimp i anfallaren Aleksandar Mitrovic. Anfallaren har haft en fantastiskt fin säsong och jagas sedan tidigare av klubbar som Swansea och Benfica. Det var många som höll ett extra öga på honom i Champions League, där han bland annat kvitterade till 3-3 mot Arsenal sent i matchen. Nu uppges en ny klubb vara ute efter 20-åringen.

Newcastle förbereder ett bud värt 12 miljoner pund

Newcastle ska enligt uppgifter till The Mirror vara redo att köpa Mitrovic. The Toon ryktas förbereda ett bud värt 12 miljoner pund, vilket är ungefär 155 miljoner svenska kronor. Serben gjorde 23 mål i alla turneringar för Anderlecht förra säsongen, vilket gör att det verkligen låter som en spelare Newcastle behöver. Premier League-klubben vara nära nedflyttning och gjorde endast 40 mål på ligans 38 matcher. Newcastle bör alltså vara desperata efter en riktig målspottare.

Aleksandar Mitrovic kom till Anderlecht från Partizan Belgrad sommaren 2013 och har sedan dess gjort stor succé och väldigt många mål. Med tanke på att anfallaren dessutom endast är 20 år är det en spelare för framtiden också. Han har kontrakt till och med sommaren 2018 vilket betyder att Anderlecht kan ta det lugnt vid en eventuell försäljning. Vad som händer med Mitrovic i sommar återstår dock att se, men Newcastle verkar vara väldigt intresserade av att värva den unge serben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply