Nytt bakslag för Arsenal-stjärnan

Att Arsenal haft stora problem med skador under de senaste åren är inget nytt. Nu kommer nästa avbräck – Ramsey missar minst fyra veckor på grund av en lårskada.

Det blev ett kort inhopp för 24-åringen i tisdagens drabbning mellan Arsenal och Leicester, där London-klubben vann med 2-1. Han hoppade in i den 73:e minuten, men fick lämna planen efter knappa tio minuter.

Ramsey åkte på en liknande skada i Champions League-mötet med Galatasaray i December, och var då borta från spel i sex veckor.

– Det är ett stort bekymmer. När du väl har kommit in i februari och en spelare har en muskelskada eller ett bakslag, så kan du nästan säga hej då till resten av säsongen då du oftast blir borta sex veckor, säger Arsenal-tränaren Arsene Wenger.

Även Alexis Sanchez fick bryta matchen efter 67 minuter. Chilenaren, som var tillbaka i spel efter att ha missat de två senaste matcherna på grund av skada går det dock ingen större nåd på. Han väntas vara tillbaka redan till FA-cupmötet mot Middlesbrough på söndag, enligt Daily Mail.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply