N’Golo Kanté nobbar Paris Saint-Germain för Arsenal

N’Golo Kante av intresse för Arsenal
bet365

Arsenal först i jakten på Leicesters guldklimp

Det ser inte ut att bli någon N’Golo Kanté för Paris Saint-Germain. Nu uppger RMC Sport att Premier League-klubben Arsenal i stället har fördel i jakten på Leicesters mittfältsturbo. 

Det var franska Le Parisien som tidigare i veckan skrev att Paris Saint-Germain var intresserade av Leicesters 25-årige mittfältare N’Golo Kanté. Bland annat ska klubbens sportchef Oliver Letang ha träffat fransmannens representanter i hopp om att kunna knyta åt sig mittfältaren. Mötet gick dock inte som PSG ska ha tänkt sig då Kanté uppgavs föredra att stanna i England och Premier League.

Arsenal först i kön

Paris Saint-Germains bakslag ska därför ha varit till stor glädje för Arsenal, som länge kopplats ihop med den nyblivne franske landslagsmannen. Enligt RMC Sport är klubben nu favoriter att värva Kanté, som har en förhållandevis blygsam utköpsklausul på 250 miljoner kronor över sig. Sajten uppger dock att Londonklubben ska vilja föra ytterligare samtal med Kanté innan man försöker värva mittfältaren.

N´Golo Kanté har varit en av sensationslaget Leicesters viktigaste spelare den här säsongen, ett spel som bland annat belönats med en landslagsplats där Kanté nätade i sin debut tidigare i våras. Nu återstår det att se om det blir en fortsättning i mästarlaget för fransmannen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365