Mesut Özil nära förlängning med Arsenal

Arsenal vill förlänga Özils kontrakt

Mesut Özil har haft en strålande start på säsongen och toppar Premier Leagues assistliga överlägset – nu uppges klubben vilja erbjuda tysken ett nytt kontrakt.

Mesut Özil kom till Arsenal 2013 och har sedan dess varit med och brutit klubbens långa titeltorka med två FA-cuptitlar. Den här säsongen har mittfältskreatören varit hetare än någonsin, på elva Premier League-matcher har 27-åringen stått för tio framspelningar. Enligt Daily Mirror kommer Arsenal nu erbjuda sin guldklimp ett kontrakt som sträcker sig till 2019.

Förlängs med ett år

Den tyske landslagsmannens nuvarande kontrakt går ut 2018. Men en förlängning skulle förmodligen innebära en högre lön efter spelarens insatser på planen de senaste månaderna. Özil är just nu inne på sin tredje säsong med Londonklubben.

Turkisk klubb intresserad

Turkiska Fenerbache har tidigare uppgetts vara intresserade av Özils tjänster – ett intresse som enligt spelarens agent Erkut Sogut är ömsesidigt.

– I framtiden vill jag bära Fenerbahces tröja. Det skulle vara en ära. Alla vet att jag är ett Fenerbahce-fan, ska Özil ha sagt enligt agenten.

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply