bet365

Kovändningen: ”Pedro på läkarundersökning hos Chelsea”

Det såg ut som att spelaren var så gott som klar för Manchester United, och att Chelsea hade gett upp spelaren. Nu kommer dock nya uppgifter som visar på motsatsen.

Pedro Rodriguez har varit en eftertraktad man under sommarens transferfönster, då det uppges att han inte har någon framtid i Barcelona. Under de inledande veckorna var det Chelsea som spelaren intensivt placerades i, och många medier menade att en övergång till London-klubben var klar. Det blev dock aldrig så, och istället har Manchester United kopplats ihop med La Masia-produkten. Så sent som igår skrev Silly Season Sverige om uppgifter som pekade på att United var på plats i Barcelona för de slutförhandlingar som kvarstod innan en flytt kan offentliggöras.

Nu kan det bli Chelsea trots allt

Enligt den spanska tabloiden Marca ska en tvist ha ägt rum i denna del av transfercirkusen. De menar nämligen att Chelsea och Barcelona nu är överens om Pedro istället, och att man förhandlade fram en acceptabel prislapp under natten mellan tisdagen och onsdagen. Denna prislapp ska ligga på omkring 22 miljoner pund, medan Uniteds representanter i Barcelona inte kunde komma överens om ett pris.

Ska till London idag

Enligt Marca ska Pedro redan vara på plats i London för att genomföra en läkarundersökning, och att allt kan bli klart senare på eftermiddagen. Engelska The Telegraph menar dock att spelaren kommer åka till London senare under dagen för att slutföra förhandlingarna om de personliga villkoren, för att efter det genomföra läkarundersökningen.

28-åringen ska ha blivit högintressant för Chelsea igen efter att man har haft svårt med målskyttet under inledningen av säsongen. Både i Community Shield och i den senaste ligaomgången misslyckades man med att göra mål mot Arsenal respektive Manchester City. I ligapremiären mot Swansea blev det 2-2, men båda Chelseas mål var något slumpartade då.

Därför ska José Mourinho vilja värva Pedro, då han vill få igång målskyttet igen och avlasta Diego Costa när det gäller att göra mål.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply