José Mourinho aktuell för PSG

bet365

Kan innebära att Zlatan Ibrahimovic lämnar klubben

Det ryktas om att Cristiano Ronaldo kan gå till Paris Saint-Germain. Nu påstås det även att José Mourinho kan gå samma väg.

Det har gått tufft för José Mourinho och hans Chelsea i säsongsinledningen av Premier League. London-klubben ligger på en 16:e-plats och har femton poäng upp till serieledande Manchester City och Arsenal, men bara tre poäng till nedflyttningsplatsen.

Gått bättre i CL

Det har dock gått bättre i Champions League och Chelsea ser ut att avancera som tvåa i gruppen efter portugisiska Porto. Men om Chelsea står för en total fiaskosäsong i ligaspelet är sannolikheten ändå stor att Mourinho får lämna.

Och om han gör det finns det klubbar som är intresserade. En av dessa är Zlatan Ibrahimovic Paris SaintGermain. Det ryktas vara Laurent Blancs sista säsong i den franska huvudstadsklubben och då kan PSG förstärka med José Mourinho.

Kan återförenas med Ronaldo

Tränaren kan då återförenas med sin förre spelare och landsman Cristiano Ronaldo. Senast de var i samma lag var för två säsonger sedan då Mourinho hade huvudansvaret i Real Madrid.

Enligt ESPN har Real Madrids president Florentino Perez sagt att han är beredd på att sälja den portugisiske storstjärnan om han kan hitta en spelare som han anser kunna täcka upp Ronaldo.

Om Mourinho går till PSG tror de flesta att det vore slutet för Zlatan Ibrahimovic i klubben. Mourinho tränade förvisso Inter med just Zlatan Ibrahimovic som anfallsstjärna men deras relation sägs vara allt utom god just nu.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365