Goncalo Guedes aktuell för Manchester United

Manchester United kan värva supertalangen Goncalo Guedes

Goncalo Guedes har tagit Benfica och hela Portugal med storm denna säsongen. Det är därför inte helt förvånande att Manchester United nämns som en möjlig köpare av den 19-åriga supertalangen.

Manchester United är en klubb  som inte mår så bra för tillfället. Det är många frågetecken i hela klubben; ska man behålla Louis Van Gaal, ska man värva sig ur krisen eller ska man fortsätta och vänta på att allt löser sig av sig själv? Det kan faktiskt bli så att David Moyes tar över rodret hos The Red Devils inom kort.

En sak som klubben alltid gör är att jaga nya stjärnor och spelare man kan utveckla. Nu uppger den trovärdiga tidningen The Telegraph att Manchester United har inlett jakten på mannen som kallas för den nye Cristiano Ronaldo. Det handlar om Benficas yttermittfältare Goncalo Guedes.

Ett rejält genombrott i år

Guedes debuterade redan förra året i Benficas A-lag, men det är först denna säsongen som han har blommat ut. Han står redan på tre ligamål och hans prestationer har varit magnifika. Med sin snabbhet, sina dribblingsräder och fruktade skott har han redan fått större klubbar efter sig.

The Telegraph menar att Manchester United är det troligaste alternativet just nu. Tidningen menar att klubben har scouter i Benfica och klubbens ledning ska ha godkänt att man lägger ett bud på den portugisiska landslagsmannen.

Även Arsenal uppges vara en möjlig klubbaddress för Guedes i framtiden.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply