Före detta Arsenal-spelaren på väg till la Liga

bet365

Julio Baptista återvänder till Málaga?

Den före detta Arsenal och Real Madrid-spelaren Julio Baptista kan vara på väg tillbaka till den spanska ligan och Málaga där han tidigare spenderade två säsonger.

2013 lämnade Julio Baptista Málaga efter en period av återkommande skadeproblem. Han skrev då på för Cruzeiro i brasilianska Serie A som han har kontrakt med till och med ytterligare tre månader till. Spelaren som snart blir 34 år och som tidigare representerat det brasilianska landslaget sägs nu, enligt exklusiva uppgifter till TMW att spelaren nu kan vara på väg att återvända till la Liga och Málaga.

Spelaren innehar både ett brasilianskt och ett svenskt pass vilket innebär att han inte kommer att ta upp någon plats för spelare som kommer utanför EU.

Återförenas med gammal anfallskollega

En eventuell flytt för Baptista tillbaka till Andalusien skulle betyda att han återförenas med Roque Santa Cruz som han spelade tillsammans med under säsongen 2012/2013 i det ljusblåa laget. Även Carlos Kameni och Ignacio Camacho spelade tillsammans med Baptista under två års tid i Málaga.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply